Over de methode

Iedere uitdaging, iedere wens of ieder probleem in uw onderneming is aan te pakken vanuit de kern van uw onderneming, uw concept, uw bestaansreden.

Een sterke bestaansreden is dan ook onmisbaar in deze hypercompetitieve tijden. Frank Wouters werkt hierbij volgens de wetten van Deep Marketing, vastgelegd in zijn bestseller De Bedrijfsnar en Honshitsu, de essentie van marketing en de marketing van de essentie, genomineerd marketingboek van het jaar.
Frank neemt u in 4 sessies van 2 uur mee door alle wetten waaraan een sterk concept moet voldoen om een sterke marktpositie in te kunnen nemen naar zowel uw klanten, als uw medewerkers, als uw leveranciers.

U stelt hierbij zelf een team van beslissingnemers samen (meestal Algemeen Directeur, CEO, CFO, COO, Managers, Zaakvoerder). Nog voor de laatste sessie ervaart u de kracht van het door u onder moderatie van Frank gebouwde of aangescherpte concept.

U gaat het jammer vinden dat de sessies gedaan zijn en u kunt niet wachten om tot implementatie en creatie van het concept over te gaan. Maar denk erom: u moet bereid zijn om onderbouwde, scherpe keuzes te maken.

Het resultaat van de sessies gieten we in een verslag dat de handleiding vormt voor de conceptualisering van organisatie en communicatie.