Testimonials

Bill Gates, co-founder Microsoft
5.0

Wie op mij de meest positieve indruk heeft gemaakt vandaag? De moderator van The Circle of Growth, Frank Wouters.

creativity2punt0
5.0

Interessant boek, goed geschreven en zeer overzichtelijk. Ook als je nog geen expert bent binnen dit gebied, must read voor alle CEO’s

Eric Sleeckx
5.0

In ‘De Bedrijfsnar’ wordt op een ludieke en luchtige wijze het marktonderzoek als marketinginstrument doorgelicht. Misschien spreek je beter van ‘ontmaskerd’. Door de verhaalvorm waarin het boek geschreven is, is het ook voor niet marketingspecialisten best te genieten. Meer nog het is een regelrechte aanrader voor technische mensen die (al te) vaak door marketingboys onder de voet worden gelopen en die dankzij die boek de mythe van het markonderzoek kunnen doorprikken.

Merkmakers Leeuwarden
5.0

Een levendige en interessante lezing van Frank Wouters, met soms hilarische momenten en kwinkslagen.

Ontbijtclub Kempen
5.0

Frank Wouters (1963) is de meest eigenzinnige marketeer van de lage landen. Hij moedigt ondernemers aan om drastische keuzes te maken die ervoor zorgen dat hun bedrijf relevant wordt of blijft en de aangeboden producten en diensten een bestaansreden hebben die het opportunisme overstijgen.

In tegenstelling tot de meeste marketeers zal hij je aantonen dat je je niet te veel moet aantrekken van wat de markt vraagt. ‘De Klant’ bestaat volgens hem niet, je maakt hem.