Boek

 

‘De bedrijfsnar’ ligt aan de basis van een stille revolutie in de marketing. Het is een verborgen parel die dwars ingaat tegen de marketing die wordt gedoceerd – én toegepast – aan alle universiteiten en businessscholen. Mensen die het lezen, zullen het herlezen. Lezen het dan nogmaals omdat de erin ontwikkelde theorie zo verbazingwekkend en tegelijk zó logisch is. U blijft steeds diepere lagen verkennen in dit als marketingverhaal geschreven managementboek.
Iedereen die zijn scepsis tegen het onverwachte en provocerende durft te overwinnen, ontdekt in ‘De bedrijfsnar’ een marketingdenkpatroon dat garant staat voor een groei die dubbel zo rendabel is dan wanneer het bedrijf klassiek wordt geleid. Onmogelijk? Laat u verbazen.
INHOUDSOPGAVE
Manifest voor een marketingrevolutie
De ontmoeting
De eerste werkdag
De praktische bezwaren
Het tweede marktonderzoek
Theoretische bezwaren
De eerste opbouw
Dood van een product
De tweede opbouw
Een etentje
De laatste opbouw
Epiloog

 

Dit boek, in verhaalvorm geschreven met een vleugje humor, legt een tijdbom onder het miljoenenverslindende marktonderzoek en zet daar een nieuwe benadering tegenover. De ontwikkelde theorie (Value Centred Marketing) met praktische uitwerking slaagt erin meer marketingfenomenen te verklaren en te voorspellen dan de traditionele marketingmethodes.

Betekent dit het einde van een tijdperk? De discussie kan op gang komen.

De bedrijfsnar

Te koop bij Bol, Roularta

Follow me